Ben jij een ‘green minded’ ondernemer en wil jij:

Dan ben je bij mij op de juiste plek!

 Als Business Organizer en Structuurcoach is het plannen en organiseren van werk mijn specialiteit.

Ik help jou om te werken vanuit rust en overzicht. Je leert hoe je iedere dag start met een heldere prioriteiten en een duidelijk plan. Je haalt stap voor stap je doelen. Ja, zelfs die doelen die nu nog groot en ver weg lijken!

En ik weet het. Je denkt waarschijnlijk dat je hier geen tijd voor hebt. Dat het al druk genoeg is. Maar geloof me: de enige manier om tijd te ‘winnen’, is door nu tijd te investeren. Want als je doet wat je altijd gedaan hebt, dan krijg je wat je altijd gekregen hebt.

En jij wil juist méér uit je dag halen, toch? Of het nu meer resultaat, meer rust, meer balans of meer structuur is. Ik help je om dit doel te bereiken. 

Ik ben ervan overtuigd dat er niet 1 manier is. Er is niet 1 waarheid. Het gaat erom die manier te vinden die bij JOU past. Om die reden zit er maatwerk in alles wat ik doe, zelfs in mijn online trajecten. Je kunt altijd met me sparren en ik help je 1 op 1 om jouw werk op de voor jou beste manier te plannen en organiseren.

Klinkt goed? Kijk snel hoe ik jou kan helpen!

Malu de Wit klant 1op1 Tanja Vos Engroei

“Bij Tanja heb ik een 1-op-1 traject gevolgd, omdat ik meer structuur in mijn werk wilde en minder snel afgeleid wilde raken.

Ik heb hier iedere week opnieuw weer veel uitgehaald. De coaching, gecombineerd met praktische oefeningen, zorgde ervoor dat ik iedere week bewust aan de slag ging met plannen, structuur aanbrengen, doelen noteren en geconcentreerd werken. Ik ben de tips gelijk gaan toepassen in mijn dagelijks leven en deze hebben mij nu al enorm geholpen! Tanja is professioneel, een fijn persoon met heel veel kennis over plannen en organiseren en heeft een mooie kijk op de wereld. Dankjewel voor alles Tanja! Ik ga hier nog jaren profijt van hebben.

Malu de Wit
www.minimal-u.com

Trajecten

Traject 1

‘In control’ van je werkdag

Voor wie: Duurzame ondernemers en medewerkers in loondienst
Duur: 6 weken (13 weken toegang)

Jij leert alles over:

Jij krijgt:

Jouw investering:

€ 297,-

Dit wil ik!

Traject 2

Incompany en maatwerk

Voor wie: Duurzame organisaties

Voor bedrijven zijn er in deze Corona-tijd grote uitdagingen. Medewerkers die thuis hun draai niet helemaal kunnen vinden of moeite hebben met de werk-privé balans. Oplopende werkdruk als gevolg van achterblijvende omzet. En ideeën en plannen die veel te lang op de plank blijven liggen. Ik kan je hiermee helpen. Via een gratis intakegesprek brengen we samen jouw uitdaging en/of vraag in kaart. Ik werk een maatwerk oplossing uit en leg deze aan je voor. Na akkoord kan ik dit gaan implementeren in je bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat jij je doelen gaat bereiken.

Denk hierbij aan opdrachten als:

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me een berichtje via het contactformulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Dit wil ik!

Twijfel je nog over het inschakelen van mijn hulp?

Dan herken je je vast in een van onderstaande uitspraken.

Ik vind het maar duur.

Ja, het is duidelijk een investering in jezelf en je bedrijf. Maar juist die investering zorgt ervoor dat jij tot het uiterste gaat om het maximale te halen uit dit traject. En andersom net zo. Je betaalt voor de resultaten die je krijgt. Ik wil jou mijn maximale waarde bieden. Alles op alles kunnen zetten om jou de ondersteuning te geven die je nodig hebt. Bedenk je goed: dit geld investeer je in jezelf en je bedrijf om slimmer en efficiënter te kunnen werken. Daarmee bespaar je jezelf al snel geld. Deze investering ga je dus dubbel en dwars terugverdienen.

Ik weet niet of ik wel tijd heb voor zo’n traject, ik kom nu al om in mijn werk.

Als je tijd wil winnen, moet je tijd investeren. Dat gaat niet anders. Er is geen quick win mogelijk, want het gaat om het veranderen van je mindset én je gedrag. Het duurt gemiddeld 66 dagen (9,5 week) om een nieuwe gewoonte aan te leren. En dat is waar ik je mee help. Ik geef je een lange termijn oplossing, zodat je niet over een paar maanden het gevoel hebt weer terug bij af te zijn.

Is er wel genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en wat precies voor mij werkt?

Zeker! Ik vind het super belangrijk om al mijn klanten persoonlijk te spreken en met jou mee te kunnen denken. Wat voor de een werkt, hoeft niet bij de ander te werken. Dus ik werk met je samen om JOUW manier van werken te vinden en ervoor te zorgen dat het je lukt om dit te implementeren. Om die reden hebben we bij alle trajecten meerdere 1-op-1 gesprekken om samen te sparren. Ik geef je feedback op opdrachten die je maakt en naar mij opstuurt. En tussendoor heb je ook altijd de mogelijkheid om vragen te stellen, dat kan altijd via mail én Whatsapp. Ik help je dan binnen 1 werkdag weer op weg.

Wat moet ik me voorstellen bij een maatwerk traject?

Dat kan natuurlijk van alles zijn. Het belangrijkste is dat je bij mij aangeeft wat het probleem is, welke struggles je nu hebt in het bedrijf. Wordt er bijvoorbeeld te veel tijd gestopt in vergaderen, loopt de samenwerking binnen teams niet lekker of wordt er veel overgewerkt? Is je bedrijf flink gegroeid en voelen jullie hier nu de pijn van? Of wil je juist groeien, maar lijkt er geen tijd voor te zijn omdat je te druk bent met alle dagelijkse klusjes? In het intakegesprek komen we tot de kern en ga ik dit helder in kaart brengen. Vervolgens werk ik een passende oplossing uit, die ik na akkoord op de offerte kan gaan implementeren. Vragen? Stuur me een berichtje via de contactpagina, dan kan ik je nog meer vertellen over de mogelijkheden.

Laat mij jou helpen.. &Groei

Ja, dat wil ik!