Ik help je om een duidelijke planning voor de komende 3 maanden op te stellen

Herken jij dit?

Je hebt het ontzettend druk en loopt de hele week achter de feiten aan. Je werk is nooit klaar. Ruimte voor ontspanning heb je niet, maar het lukt ook niet om écht grote stappen te zetten richting je doelen. Als je een planning voor jezelf maakt, dan kan hij op maandagmiddag de prullenbak in want er is weer niks van terecht gekomen. ‘Ik ben nou eenmaal een chaoot’ denk je met een zucht. Maar je voelt wel dat je met een goede planning veel meer kunt bereiken dan nu het geval is.

1 hour of planning can

save you 10 hours of doing

Het plannen van je werk is iets waar ik je graag mee help, want zo’n planning maakt een méga groot verschil voor je. Zowel qua tijd als energie. Hoe dat werkt?

Als jij een goede planning hebt dan..

 • Weet je precies naar welke doelen je toewerkt
 • Doe je dit vanuit rust en overzicht
 • Voel je je rustig en ontspannen omdat je niks meer hoeft te onthouden: alles staat op het juiste moment ingepland
 • Heb je altijd zicht op jouw beschikbare tijd
 • Is er genoeg ruimte voor uitloop en onverwachte zaken
 • Ben je een stuk productiever, omdat je je focust op datgene wat voor jou het belangrijkste is
 • Heb je alle ruimte om met 100% aandacht te genieten van je vrije tijd

Wat gaan we doen?

Tijdens de sessie Doelgericht Plannen gaan we samen jouw planning voor de komende 3 maanden opstellen. Het is maatwerk, dus de planning is volledig afgestemd op jou, je werk én je privé leven.

Jij levert mij alle informatie aan die ik van je nodig heb. Denk aan je doelen, werkdagen en -tijden, vakanties en vrije dagen, braindump van al je to do’s en afspraken die je de komende periode hebt staan. Ik verwerk dit in Excel in een basisplanning, waar we tijdens de sessie mee verder gaan.

Tijdens de sessie stel ik je veel vragen die me helpen om de planning zo optimaal mogelijk vorm te geven voor je. Denk aan: wanneer heb je energiepieken en -dalen, welke dagen zijn het fijnste voor afspraken, wat wil je verwerken in een routine. Ook stellen we duidelijke prioriteiten.

Na de sessie ga ik alles in de planning verwerken. Je ontvangt binnen 1 werkdag een kant en klare planning voor de komende 3 maanden. Hiermee komt de rust en focus terug in je werkdagen. Je werkt gericht naar het bereiken van je doelen toe en hebt ook nog eens meer ruimte om écht te ontspannen.

Zij gingen je voor:

Als ras-chaoot hoefde ik niet lang na te denken en heb een sessie Doelgericht Plannen geboekt bij Tanja. Dit heeft mij zoveel opgeleverd! Tanja maakte voor mij een concrete maandplanning én een globale planning voor de 2 maanden erna. Het was een verademing om te werken middels een vaste structuur. Ik heb Tanja gevraagd of zij in elk geval voor de drie opvolgende maanden mijn stok achter de deur wilde zijn en nu hebben we elke maand een plansessie en 2x per maand een check-in samen.

Daar waar ik voorheen vaak van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat werkte en ook regelmatig in het weekend, werk ik nu én een stuk productiever én houd ik tijd over voor mezelf, mijn gezin en friends & family. Tanja is bijzonder goed in haar vak. Ze overziet de dingen op een prettige en doordachte manier. Ze is enthousiast, ze denkt enorm met je mee, ze is duidelijk, helder, grappig en ontzettend vriendelijk. Dit is oprecht één van de beste investeringen in mijn leven!

Naomi

www.misterwordpress.nl

Ik vond het moeilijk om prioriteiten te stellen. Als startende ondernemer had ik zoveel to do’s dat het een totale chaos werd in mijn hoofd. Door die chaos was ik ook veel bezig met mijn bedrijf op mijn mama dagen, wat het plezier met mijn meisjes enorm verstoorde. Tijdens de sessie Doelgericht Plannen werd me duidelijk dat ik structuur nodig had. Ik wilde graag een strakke planning, zodat ik precies wist wat ik per dag te doen had. Binnen no-time kreeg ik een uitgebreide mail met alles wat wij hadden besproken in deze sessie.

Ik zag meteen de waarde van Tanja. Ze is extreem netjes en snapt haar vak heel goed, ze is erg vriendelijk en denk vooral erg met je mee. Even later ontving ik mijn planning voor aankomende maand. Hierdoor heb ik veel meer rust gekregen. Alle werkzaamheden komen af, soms zelfs eerder dan gepland. De planning geeft mij meer vrijheid. En het mooiste kado is dat ik weer van mijn mama dagen kan genieten! Ik heb nu weer een planning laten maken voor de aankomende 3 maanden.

Ellen

www.kletsmetmij.com

Ik voelde de behoefte om wat verder in de toekomst te plannen, met meer intentie, en waardevolle doelen. De sessie Doelgericht Plannen heeft inzicht gegeven in wat ik allemaal wil doen. We hebben samen mijn prioriteiten bepaald voor de komende tijd om aan de belangrijkste doelen te werken. En dat lukt me nu elke week! De planning die ik kreeg was echt een eye-opener en hielp mij realiseren hoe kostbaar mijn tijd is.

Zo’n sessie met Tanja is niet alleen voor totale chaoten. Ik dacht dat ik een goede werkstructuur had met mijn maand- week- dagplanning en -reflectie en tóch heb ik heel veel aan deze sessie gehad. Tanja luistert en helpt je een vorm te vinden die bij je past zodat je elke dag een beetje aan je doelen kunt werken, en volhoudt!

Anne

www.annecarl.nl

Praktische info

 • Doelgericht Plannen vindt online plaats via Teams
 • De sessie duurt 1,5 uur
  Reken op ongeveer een uur werk voorafgaand aan de sessie om mij alle informatie toe te sturen die ik van je nodig heb (de tijd gaat vooral zitten in het maken van een braindump)
 • Binnen 1 werkdag ontvang je jouw kant en klare planning voor de komende 3 maanden
 • Dit is inclusief een basis weekschema waarmee je zelf verder kunt plannen
 • De investering is € 197,-

Ik ben Tanja Vos en ik ben ervan overtuigd dat een goede werkstructuur zorgt voor meer rust en plezier in je leven.

Als ervaren Structuurcoach help ik jou op een praktische en concrete manier met het slimmer plannen en organiseren van je werk. Zo hou jij tijd over voor jezelf en al die mooie ideeën waar je nu niet aan toekomt!