In mijn e-book ‘Van to do naar done’ geef ik je praktische tips die jou DIRECT resultaat opleveren.

Je leert welke 5 stappen jij kunt volgen om jouw to do’s elke dag weer op een slimme manier te tackelen. Mijn hands-on tips zorgen voor snelle, concrete resultaten zodat jij elke dag een stap dichterbij het bereiken van je doelen komt. Rust en resultaat dus! Waar wacht je nog op?

Schrijf je in om zo nu en dan tips over slimmer werken te ontvangen (no worries, geen wekelijkse spam) en ontvang direct het e-book!

Hi, ik ben Tanja Vos.

Via mijn bedrijf &Groei zet ik mijn ervaring als Business Organizer in om samen met jou de wereld een stukje schoner, groener en socialer te maken. Ik leer jou als ‘green minded’ ondernemer hoe jij je ambitieuze doelen kunt behalen door het slimmer plannen en organiseren van je werk. Of je nu als slow fashion designer voor eens en altijd de structuur van je werkdagen op orde wilt brengen of juist als founder van een vegan catering een flinke groei met je bedrijf wilt maken: ik ben er voor je! Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doelen behaalt en die impact op de wereld maakt die jij voor ogen hebt.

Tot snel!