Leef binnen 1 week jouw ideale werkdag!

Heb jij het gevoel dat jouw dag voor je wordt bepaald? Dat je geleefd wordt door je werk en op gaat in alles wat er ‘moet’ gebeuren? Geen tijd hebt voor wat je eigenlijk wilt doen?

Hoe zou het zijn om je dag opnieuw vorm te geven? Nieuwe, slimme routines in te richten die je dag makkelijker maken. Tijd inplannen voor wat jij écht belangrijk vindt. En die balans te voelen die je zo hard nodig hebt.

Van 47,- ex. btw

Voor 17,- ex. btw

“Door deze training kon ik weer met een frisse blik kijken naar mijn dag(indeling) en kon ik weer meer opties zien. Je wordt uitgedaagd naar patronen te kijken en die om te buigen. Kijken naar wat je wél wilt in plaats van wat je niet wilt.”

Marcelle van Houtum – Groen in Beeld
www.marcellevanhoutum.nl 

Testimonial Juul Ideale werkdag Engroei Tanja Vos

“Door de cursus Ideale Werkdag ben ik weer extra gemotiveerd om over mijn dagindeling na te denken”

“Je cursus heeft me erg gemotiveerd om goed over mijn dagindeling na te denken. Het was fijn om weer eens even alles op een rijtje te zetten. In principe weet ik wel hoe ik het allemaal moet doen maar stiekem komt er niets van. Ik ben weer extra gemotiveerd om het goed aan te pakken. Het was een toffe cursus, bedankt!”

Juul
www.juuls.store

Via deze 4-daagse videotraining ga je van jouw droom werkelijkheid maken. Want hoewel de ideale werkdag er voor iedereen anders uitziet, is de weg erheen voor iedereen hetzelfde. Dit heb ik verwerkt in 4 stappen. Als je deze stappen doorlopen hebt, dan:

Ben jij klaar voor jouw ideale werkdag?

Volg nu mijn 4 daagse videotraining van 47,- ex. btw voor 17,- ex. btw

Direct toegang

Je ontvangt tevens mijn wekelijkse tips voor meer structuur en groei in jouw groene business!

Hi, ik ben Tanja Vos.

Via mijn bedrijf &Groei zet ik mijn ervaring als Business Organizer en Project Manager in om samen met jou de wereld een stukje schoner, groener en socialer te maken. Ik leer jou als ‘green minded’ ondernemer hoe jij je ambitieuze doelen kunt behalen door het slimmer plannen en organiseren van je werk. Of je nu als slow fashion designer voor eens en altijd de structuur van je werkdagen op orde wilt brengen of juist als founder van een vegan catering een flinke groei met je bedrijf wilt maken: ik ben er voor je! Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doelen behaalt en die impact op de wereld maakt die jij voor ogen hebt.

Laat mij je helpen… &Groei!