Jouw jaarplan 2023

Wat wil jij bereiken volgend jaar?

En minstens net zo belangrijk: hoe ga jij dat doen? If you fail to plan, you plan to fail. Daarom heb ik dit jaar 10 plekjes vrijgemaakt in mijn agenda voor ondernemers die van 2023 een doorslaand succes willen maken! Samen stellen we tijdens deze online 1-1 sessie van 2 uur jouw jaarplan voor 2023 op. Dit geeft duidelijkheid, rust en focus. Precies de ingrediënten die jij nodig hebt om jouw dromen en doelen in het nieuwe jaar waar te maken!

2023 wordt het jaar dat jij het écht gaat doen!

Ben jij er klaar voor?

Het jaar is weer voorbij gevlogen. Hoe kijk jij terug op 2022? Ben je tevreden over de resultaten die je hebt behaald? Of heb je het gevoel dat je meer uit het jaar had kunnen halen? 

Ik weet dat jij overloopt van de ideeën. Dat jij altijd een nieuw project in gedachten hebt om je in te storten. En dat je tegelijkertijd heel druk bent met het werk voor je klanten, terwijl je ook nog eens probeert om de beste moeder te zijn voor je kinderen. Het is een uitdaging om dit allemaal in balans te houden. Als ondernemende moeder weet ik er alles van.

Juist daarom is de sessie ‘Jouw jaarplan 2023’ een goed idee. Zodat je heel duidelijk jouw doelen voor het nieuwe jaar hebt gesteld. En samen met mij jouw doelen praktisch uitvoerbaar te maken. Want dát is waar jij nu op vastloopt. Je weet wel wat je wilt, alleen niet wanneer en hoe je dit gaat doen. Hier help ik je mee. Want jij wilt het maximale uit het nieuwe jaar halen, zonder de balans te verliezen.

Wat gaan we precies doen?

Persoonlijk

Online 1-1 sessie van 2 uur

Tijdens deze online 1-1 sessie van 2 uur ben ik er om met je mee te denken over jouw doelen, acties en planning voor het nieuwe jaar. Ik duik in je hoofd, je bedrijf én je privé leven zodat we een plan opstellen dat 100% bij jou past. Hiervoor heb ik in november en december in totaal 10 plekjes vrij gehouden in mijn agenda.

Praktisch

Online invulbare werkboeken

Jij ontvangt 2 online invulbare werkboeken van mij. De eerste gebruik je ter voorbereiding op onze sessie. Ik help je om uitgebreid terug te blikken op het afgelopen jaar, zodat je hier je lessen uit haalt voor 2023. De successen wil je herhalen en de #fails voorkomen. Het tweede werkboek gebruiken we tijdens de sessie om jouw jaarplan in op te stellen.

Inspirerend

Duik in je dromen en doelen

Jij loopt over van de ideeën. Je weet wat je wilt. Alleen loop je vast op de uitvoering hiervan. We duiken in jouw dromen en doelen en zorgen voor die praktische vertaalslag: waar ga je je op focussen? Welke acties moeten uitgevoerd worden? En wanneer doe je dit? We maken jouw dromen praktisch uitvoerbaar!

Actiegericht

Direct aan de slag

Dit wordt geen jaarplan die je vervolgens in een la legt. Het is een plan waar jij in 2023 actief mee gaat werken. Het geeft je richting, houvast. Het zet je in de ACTIE stand. Want: plans don’t work unless you do. Ik help je om dit voor elkaar te krijgen, zodat je eind 2023 heel wat groene vinkjes kunt zetten achter je doelen.

Wanneer kunnen we dit inplannen?

Ik heb dit jaar 10 plekjes vrijgehouden voor ondernemende moeders die alles uit 2023 willen halen. Hieronder vind je de data terug. Wil je graag een sessie boeken maar komen deze dagen en tijden je niet goed uit? Laat het me weten. Dan leggen we de agenda’s even naast elkaar om te zien of we een ander moment kunnen vinden.

  • Maandag 28 november 13.00-15.00u
  • Dinsdag 29 november 13.00-15.00u
  • Donderdag 1 december 9.00-11.00u
  • Woensdag 7 december 9.00-11.00u
  • Donderdag 8 december 14.00-16.00u
  • Maandag 12 december 13.00-15.00u
  • Dinsdag 13 december 9.00-11.00u
  • Donderdag 15 december 14.00-16.00u
  • Maandag 19 december 13.00-15.00u
  • Dinsdag 20 december 9.00-11.00u

Wat is de investering?

Je krijgt een online 1-1 sessie van 2 uur, waarin we samen jouw jaarplan voor 2023 opstellen. Je ontvangt 2 online invulbare werkboeken van me. Eentje die je helpt om te reflecteren op het afgelopen jaar en eentje waarin we jouw jaarplan opstellen. Ik duik in jouw hoofd, bedrijf en leven om ervoor te zorgen dat we een plan opstellen dat 100% bij jou past én je meteen in de actiestand zet. De investering hiervoor is slechts € 197,- ex btw.

Are you ready?

Ik wel namelijk!

Ik heb ontzettend veel zin om met jou in jouw jaarplan 2023 te duiken. Deze sessies heb ik in 2022 voor het eerst gegeven en de reacties waren ontzettend positief. Heb jij – net als mijn klanten van vorig jaar – zin om álles uit het nieuwe jaar te halen? Boek dan snel jouw sessie, zodat dit ook écht gaat gebeuren!

“Ik kan het bijna niet geloven, maar toen ik het jaarplan er laatst weer bijpakte realiseerde ik me dat ik bijna alle doelen behaald heb. Mijn omzetdoel van 100k, de livedag die ik wilde organiseren, de interim klus.. Het is me allemaal gelukt! En dat is zeker te danken aan het jaarplan dat ik met je heb opgesteld, dat heeft me gefocust gehouden. Dankjewel!” – Wilma