Ik help je om te werken vanuit rust en overzicht

Herken jij dit?

Voor jou zitten er niet genoeg uren in een dag. Het lijkt alsof er nooit een einde komt aan je to do lijst. Daardoor start je steeds vaker ’s avonds en in het weekend je laptop nog ‘even’ op, al weet je zelf goed dat je al gauw weer minstens een uur achter dat ding zit. Maar zelfs dat is niet genoeg om alles af te krijgen. Je begint het overzicht kwijt te raken, bent alleen maar bezig met ad hoc klusjes en hebt geen tijd om aan je doelen te werken. De lol is er ook wel vanaf. Je voelt dat het tijd is om de stap te zetten naar slimmer werken in plaats van harder. Maar hoe doe je dit? En waar ga je de tijd vandaan halen om dit te doen? Je hebt het nu al zo druk!

Door structuur aan te brengen in je werk, breng je rust in je leven

Als je vast zit in de waan van de dag, is het heel lastig om daar zelf uit te stappen. Je ziet wel wat er mis gaat, maar het lukt je niet dit te veranderen. Gelukkig kan ik je hiermee helpen. We gaan 12 weken lang 1-1 aan de slag om meer structuur aan te brengen in je werk. Dit geeft je niet alleen rust, maar brengt ook het plezier in je werk weer terug. Want eerlijk is eerlijk: als je alleen maar aan het rennen bent, heb je weinig tijd om te genieten van wat je doet. Toch?

Het is een bewuste keuze om dit traject niet als online training of in groepsvorm aan te bieden. Ik geloof namelijk niet in one size fits all oplossingen op het gebied van het plannen en organiseren van je werk. De kracht zit er juist in, dat je een manier van werken ontwikkeld die bij JOU past. Alleen dan gaat het je lukken om dit ook op de lange termijn vol te houden.

Heb je die structuur eenmaal gevonden, dan..

 • Heb je je doelen en prioriteiten altijd helder
 • Werk je vanuit rust en overzicht
 • Heb je fijne routines ingericht die je dag soepel laten verlopen
 • Zet je de systemen en tools die je hebt slim in
 • Voel jij je altijd ‘in control’ van je werkdag
 • Ben je super productief
 • Hoef je geen overuren meer te maken om je werk af te krijgen
 • Lukt het je zelfs om die rotklusjes weg te werken
 • Én om elke dag pauze te houden
 • Heb je alle ruimte om met 100% aandacht te genieten van je vrije tijd
 • Bereik jij de doelen die je jezelf hebt gesteld

Wat gaan we doen?

We gaan 3 maanden lang samen aan de slag. We beginnen met een sessie van 1,5 uur om overzicht aan te brengen. Zodra dit er is, kunnen we namelijk doelen en prioriteiten stellen. Vanuit daar gaan we door met je werkdag basics. Agenda, e-mail, to do lijst en routines. We bespreken hoe je hier nu mee werkt en ik help je om dit te optimaliseren. Als deze basis staat, ben jij namelijk altijd ‘in control’ van je werkdag! Tijdens de 3e sessie gaan we aan de slag met het plannen van je werk. De laatste sessie wordt een thema naar keuze, net waar jij behoefte aan hebt. Dat kan bv uitstelgedrag zijn of juist het optimaliseren van bepaalde werkprocessen. Dit stemmen we van tevoren samen af.

Naast deze 4 sessies van 1,5 uur, hebben we elke 2 weken een check in van 30 minuten. Tijdens de check in bespreken we hoe het met je gaat. Is het gelukt om aan de slag te gaan met je actiepunten, welke struikelblokken ben je tegengekomen, hoe ziet je agenda er de komende 2 weken uit? Ik ben je stok achter de deur en stuur je bij als dat nodig is.

Tussendoor kun je altijd contact met me opnemen via e-mail of Whatsapp en natuurlijk check ik ook regelmatig bij je hoe het gaat.

Zij gingen je voor:

Als ras-chaoot hoefde ik niet lang na te denken en heb een sessie Doelgericht Plannen geboekt bij Tanja. Dit heeft mij zoveel opgeleverd! Tanja maakte voor mij een concrete maandplanning én een globale planning voor de 2 maanden erna. Het was een verademing om te werken middels een vaste structuur. Ik heb Tanja gevraagd of zij in elk geval voor de drie opvolgende maanden mijn stok achter de deur wilde zijn en nu hebben we elke maand een plansessie en 2x per maand een check-in samen.

Daar waar ik voorheen vaak van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat werkte en ook regelmatig in het weekend, werk ik nu én een stuk productiever én houd ik tijd over voor mezelf, mijn gezin en friends & family. Tanja is bijzonder goed in haar vak. Ze overziet de dingen op een prettige en doordachte manier. Ze is enthousiast, ze denkt enorm met je mee, ze is duidelijk, helder, grappig en ontzettend vriendelijk. Dit is oprecht één van de beste investeringen in mijn leven!

Naomi

www.misterwordpress.nl

Ik vond het moeilijk om prioriteiten te stellen. Als startende ondernemer had ik zoveel to do’s dat het een totale chaos werd in mijn hoofd. Door die chaos was ik ook veel bezig met mijn bedrijf op mijn mama dagen, wat het plezier met mijn meisjes enorm verstoorde. Tijdens de sessie Doelgericht Plannen werd me duidelijk dat ik structuur nodig had. Ik wilde graag een strakke planning, zodat ik precies wist wat ik per dag te doen had. Binnen no-time kreeg ik een uitgebreide mail met alles wat wij hadden besproken in deze sessie.

Ik zag meteen de waarde van Tanja. Ze is extreem netjes en snapt haar vak heel goed, ze is erg vriendelijk en denk vooral erg met je mee. Even later ontving ik mijn planning voor aankomende maand. Hierdoor heb ik veel meer rust gekregen. Alle werkzaamheden komen af, soms zelfs eerder dan gepland. De planning geeft mij meer vrijheid. En het mooiste kado is dat ik weer van mijn mama dagen kan genieten! Ik heb nu weer een planning laten maken voor de aankomende 3 maanden.

Ellen

www.kletsmetmij.com

Ik voelde de behoefte om wat verder in de toekomst te plannen, met meer intentie, en waardevolle doelen. De sessie Doelgericht Plannen heeft inzicht gegeven in wat ik allemaal wil doen. We hebben samen mijn prioriteiten bepaald voor de komende tijd om aan de belangrijkste doelen te werken. En dat lukt me nu elke week! De planning die ik kreeg was echt een eye-opener en hielp mij realiseren hoe kostbaar mijn tijd is.

Zo’n sessie met Tanja is niet alleen voor totale chaoten. Ik dacht dat ik een goede werkstructuur had met mijn maand- week- dagplanning en -reflectie en tóch heb ik heel veel aan deze sessie gehad. Tanja luistert en helpt je een vorm te vinden die bij je past zodat je elke dag een beetje aan je doelen kunt werken, en volhoudt!

Anne

www.annecarl.nl

Praktische info

 • Dit 1-1 traject duurt 12 weken
 • Je krijgt 4 sessies van 1,5 uur waarin we verschillende thema’s behandelen:
  • Overzicht
  • Werkdag basics (agenda, e-mail, to do lijst, routines)
  • Plannen
  • Thema naar keuze
 • We hebben elke 2 weken een check in van 30 min waarin ik je scherp hou en snel kan bijsturen als dat nodig is (6x in totaal)
 • Tussentijds kun je altijd contact met me opnemen via e-mail of Whatsapp
 • De sessies en check ins vinden online plaats via Teams
 • De investering is € 897,- en betaling is mogelijk in 3 termijnen van € 299,-

Ik ben Tanja Vos en ik ben ervan overtuigd dat een goede werkstructuur zorgt voor meer rust en plezier in je leven.

Als ervaren Structuurcoach help ik jou op een praktische en concrete manier met het slimmer plannen en organiseren van je werk. Zo hou jij tijd over voor jezelf en al die mooie ideeën waar je nu niet aan toekomt!