Challenge:

Zorg voor een stressvrije zomer!

Jij hebt meer dan genoeg te doen deze zomer. Jouw agenda staat vol met opdrachten voor je klanten en je hoofd zit vol met ideeën om mee aan de slag te gaan. En met de zomervakantie voor de deur weet je dat het aanpoten wordt om alles gedaan te krijgen, zeker als de kinderen straks zoveel thuis zijn.

Wil jij voorkomen dat het een drukke zomer wordt waarbij je continu achter de feiten aanloopt? Doe dan van 11 t/m 14 juli mee met de Stressvrije Zomer Challenge!

*Deze challenge vindt via Whatsapp plaats, vandaar dat ik jouw telefoonnummer nodig heb.

Let op: dit is geen doorsnee challenge

De Stressvrije Zomer Challenge is een persoonlijke challenge waarbij we 1-1 contact hebben via Whatsapp. Je gaat geen urenlange masterclasses volgen en dikke werkboeken invullen. Er komt geen overload aan informatie op je af. Het is to the point en gericht op actie. Jij gaat de rust en ruimte creëren die je nodig hebt om deze zomer stressvrij door te komen. En ik ga je hier persoonlijk mee helpen!

Maandag 11 juli

Jij bepaalt wat je gaat doen

Let’s face it: je hebt altijd meer plannen en ideeën dan tijd. Zeker als je agenda vol staat met opdrachten voor klanten is het lastig om te bepalen waar je aan gaat werken, want er is zoveel te doen! Het is tijd om keuzes te maken. Waar ga jij deze zomer mee aan de slag? Ik help je op deze 1e dag om de knoop door te hakken.

Dinsdag 12 juli

Ruimte creëren voor je prioriteiten

Met alleen het stellen van prioriteiten ben je er nog niet. Je zult ruimte moeten creëren in je agenda om hieraan te kunnen werken. Daarom kijken we deze dag naar HOE je dat kunt gaan doen, zodat het straks niet alleen bij een plan blijft maar je de zomer afsluit met concrete resultaten.

Woensdag 13 juli

De ideale weekindeling vinden

Als jij een beetje op mijn klanten lijkt, dan heb je het niet alleen druk met je bedrijf. Je hebt een gezin, een gezellig sociaal leven en zorgt graag goed voor jezelf. Daar wil je natuurlijk ook alle aandacht voor hebben deze zomer! Ik laat je zien hoe jij een fijne weekindeling op kunt stellen, waardoor je de ideale balans vindt tussen werk en ontspanning.

Donderdag 14 juli

Jouw persoonlijke actieplan voor de zomer

Op deze laatste dag van de challenge komt alles samen. Jij gaat jouw persoonlijke actieplan opstellen voor de zomer. En guess what.. Als je dat wilt, krijg je hier persoonlijk feedback op in een 1-1 sessie van 30 minuten dat we in de week na deze challenge inplannen. Zo weet jij zeker dat je jouw summer goals gaat waarmaken!

Praktische informatie

Klaar voor een stressvrije zomer? Doe mee!

*Deze challenge vindt via Whatsapp plaats, vandaar dat ik jouw telefoonnummer nodig heb.