Leuk dat je een Structuurboost wilt aanvragen!

De Structuurboost is een gratis gesprek van 45 minuten, waarin ik jou help met de grootste uitdaging in het plannen en organiseren van je werk. Loop je vast op het maken van een planning? Heb je geen overzicht? Kom je dagelijks tijd tekort? Ik denk met je mee en geef je praktische en concrete tips die je direct toe kunt passen.

Ik heb elke maand 4 plekjes vrij. Als je hieronder je gegevens achterlaat, laat ik je zsm weten of jij voor één van deze plekken in aanmerking komt.

Groetjes Tanja

  Werk jij zelfstandig of in loondienst?

  Wat is je grootste struikelblok op het gebied van plannen en organiseren van je werk?

  Wat verwacht je uit de structuurboost te halen?

  Ben je bereid om te investeren in het oplossen van je probleem?

  Ik was steeds zo moe en uit balans dat ik niet meer helder kon denken. Er moest zoveel gebeuren, maar ik zag amper vooruitgang. Tanja’s tips en tricks hebben me veel rust gebracht. Ik raad iedereen aan om met jou een op maat gemaakt plan te maken!

  Marieke

  “Ik had het gevoel dat ik maar wat deed en zocht naar meer regelmaat in mijn dag, zodat ik hier ook meer rust in kan vinden. Een balans tussen studie, werk en privé. Tijdens de Structuurboost hebben we een goed werkend weekschema opgesteld. Ik raad deze Structuurboost aan aan iedereen die meer structuur of meer rust in zijn planning wil, zodat je tijd vrij kunt maken voor wat je echt graag doet.”

  Verena

  Tijdens de Structuurboost met Tanja wist ze door haar vragen een goed beeld van mijn uitdagingen te vormen. Hierop heb ik concrete handvaten gekregen om mijn werkwijze en planning te verbeteren.

  Jasper