Doe je mee met de workshop ‘Jouw jaarplan 2022’?

Start het jaar vanuit rust en focus

De laatste weken en maanden van het jaar vliegen voorbij. Voor je het weet zit je de kado’s onder de kerstboom uit te pakken, proost je op het nieuwe jaar (want dat gaat natuurlijk fantastisch worden) en start je op 3 januari je laptop op om 2022 te gaan rocken. Alleen.. Je verzand direct weer in je overvolle mailbox, verzoekjes van klanten en achterstallige to do’s. Dat is niet hoe jij je de start van het nieuwe jaar had voorgesteld! Tijd om dit anders aan te pakken. Ik help je hiermee via de workshop ‘Jouw jaarplan 2022’. Daarmee maak je écht een goede start in het nieuwe jaar!

 

Je hebt echt een jaarplan nodig want..

Ik zie het zo vaak bij mijn klanten gebeuren.

Ze nemen zich zó voor om nu echt die frisse start te maken en binnen no time zijn ze weer terug bij af. Frustrerend!

In de meeste gevallen komt dit door een gebrek aan focus en planning.

Juist daarom heb ik deze workshop gemaakt. Zodat jij het nieuwe jaar vol rust, vertrouwen en enthousiasme ingaat. Vol focus op de doelen die je wilt (gaat!) bereiken en een duidelijk actieplan HOE je dit gaat doen.

Tijdens de workshop help ik je om jouw jaarplan vorm te geven. Hiervoor moet je keuzes maken. Scherpe doelen stellen, die uitdagend én opwindend tegelijk zijn. En vervolgens de acties uitkiezen die jou het snelste in beweging brengen naar je doel. 

Want dat is uiteindelijk toch waar het om gaat: de resultaten halen die je voor ogen hebt, op een manier die bij JOU past.

Wat we concreet gaan doen..

 • Je krijgt een voorbereidende opdracht van me waar je zo’n 1-1,5 uur mee bezig bent (reflectie, brainstorm)
 • Je gaat prioriteiten stellen: wat wil je bereiken in 2022?
 • Je stelt uitdagende, opwindende doelen voor jezelf
 • Ook bepaal je per kwartaal waar de focus op komt te liggen
 • Je gaat de acties uitkiezen die jou het snelste richting je doelen brengen
 • Een gedeelte hiervan kun je ook direct al inplannen
 • Tijdens de workshop help ik je natuurlijk met al deze stappen
 • Na afloop kun je mij jouw jaarplan mailen zodat ik er nog een keer feedback op kan geven

Wat je dit gaat opleveren:

 • Rust en vertrouwen: want je weet precies wat er moet gebeuren en hoe je dat gaat doen
 • Focus: jij laat je niet meer afleiden door randzaken, 1 blik op je jaarplan en jij bent weer back on track richting je doelen
 • Resultaat: het is bewezen dat de kans op het bereiken van je doelen véél groter is als jij hier een goed plan voor hebt

Wil jij in 2022 nu écht al jouw ideeën omzetten in resultaten?

Doe dan mee met deze workshop ‘Jouw jaarplan 2022’. Je kent vast de quote wel: “A goal without a plan is just a wish”. En hoewel ik je natuurlijk heel veel mooie dingen wens, help ik je liever om resultaat te behalen!

In de agenda hieronder zie je wanneer de workshops gepland staan. Je kunt je hier direct voor aanmelden. Schikt de datum of tijd je niet, dan kun je aangeven dat je op de wachtlijst wilt komen te staan. Ik stuur je dan een mailtje zodra er nieuwe data bekend zijn, zodat je als eerste de kans krijgt om je hiervoor aan te melden. 

 Geplande workshops

Workshop Jouw jaarplan 2022
Datum en tijd

maandag 22 november van 13.00-15.30u (Nog 1 plekje vrij!)

Waar Online via Teams
Investering € 159,- ex btw

Workshop Jouw jaarplan 2022
Datum en tijd

Dinsdag 30 november van 10.00-12.30u (VOL)

Waar Online via Teams
Investering € 159,- ex btw

Workshop Jouw jaarplan 2022
Datum en tijd

Donderdag 9 december van 10.00-12.30u (nog 3 plekjes vrij)

Waar Online via Teams
Investering € 159,- ex btw

Zij hebben eerder al een workshop gevolgd:

Het is best confronterend om tegenover jezelf toe te geven dat je enigszins verslaafd bent aan je telefoon. En van die verslaging wilde ik dus vanaf. Ik besloot ik mee te doen met de workshop Bewust Offline. De workshop was ontzettend praktisch van aard, we gingen direct aan de slag met de grote schoonmaak op je telefoon. Tanja loodst je er stapsgewijs doorheen, zonder oordeel en enorm begripvol. Het werken in een groepje vond ik ook prettig, dan zie je pas echt dat je niet alleen bent en daarnaast wisselden we al snel handige tips met elkaar uit. Mijn doelen en plannen om van mijn telefoonverslaving af te komen zijn al gemaakt, net zoals de eerste concrete stappen. De rest ga ik nu alleen doen, maar ik heb een werkboek met de opgedane kennis en tips bij de hand om meer offline te leven.

Lian

www.lianvanrens.nl

Wat een fijne hands-on workshop, Bewust Offline. Als basis krijg je theorie over social media, de verslaving EN wat belangrijk is als je daar vanaf wilt. Daarna ga je aan de slag. En dan ook echt aan de slag: al tijdens de workshop geef je je telefoon een cleanup en denk je na over jouw valkuilen (wanneer krijg je het moeilijk?) en hoe je die kunt voorkomen (alternatieven!). Doordat je dit samen (tegelijkertijd) met de mede-deelnemers doet ontstaan er interessante gesprekken over ieders beleving, aanpak, tips & trucs.

Maaike

Scrum Master

Ik ben Tanja Vos en ik ben ervan overtuigd dat een goede werkstructuur zorgt voor meer rust en plezier in je leven.

Als ervaren Structuurcoach help ik jou op een praktische en concrete manier met het slimmer plannen en organiseren van je werk. Zo hou jij tijd over voor jezelf en al die mooie ideeën waar je nu niet aan toekomt!