Doe je mee met een van mijn online workshops?

Lekker praktisch aan de slag!

Ben je klaar met het volgen van online trainingen? Al die modules die je alleen doorloopt zonder persoonlijke begeleiding. De theorie is vaak wel duidelijk, maar de praktijk hè.. Ik vind het in elk geval een stuk leuker om samen aan de slag te gaan. Daarom organiseer ik live workshops in kleine groepjes. Elke workshop heeft een specifiek thema en ik ben er om je te helpen om de theorie direct in de praktijk te brengen. Daarnaast is het een super leuke manier om je netwerk uit te breiden! Kijk snel welke workshops er gepland staan om te zien of er iets bij zit voor je.

Agenda

Workshop Jaarplan maken
Datum en tijd

November – exacte datum/tijd nog onbekend

Waar Online via Teams
Investering € 175,-

Workshop Bewust Offline
Datum en tijd

Bij voldoende aanmeldingen prik ik een nieuwe datum, zet je op de wachtlijst hiervoor

Waar Online via Teams
Investering € 125,-

Bewust Offline

Wat zou jij doen met 28 uur extra elke week? Eindelijk die stapel boeken lezen die al tijden op je nachtkastje ligt? Een mega voorraad aan content schrijven? Of lekker veel gaan wandelen? Je kunt het je waarschijnlijk bijna niet voorstellen. 28 uur extra, elke week weer. Maar check eens even jouw gemiddelde schermtijd op je telefoon. Als dit 4 uur per dag is, dan is dat dus 28 uur per week. Dat is een parttime baan aan lezen, kijken en scrollen!

Tijdens de workshop Bewust Offline ga jij jouw persoonlijke smartphone strategie vormgeven. Je schermtijd gaat omlaag, zodat je tijd en energie overhoudt voor die dingen die er echt toe doen. 

Wat we concreet gaan doen..

  • Je geeft je telefoon een flinke digitale cleanup
  • Je brengt je nieuwe gedrag in kaart: hoe ga je vanaf nu om met je telefoon?
  • Je richt een goed support systeem in dat je helpt om je nieuwe gedrag op de lange termijn vol te houden

Eerdere deelnemers geven aan dat ze:

  • Zich veel bewuster zijn van de tijd die ze online doorbrengen
  • Veel vaker ervoor kiezen offline te zijn
  • Tot wel 69% minder schermtijd hebben

Ben jij klaar met doelloos scrollen en kun je wel wat extra tijd gebruiken elke dag?

Doe dan mee met deze workshop om je schermtijd te verminderen. Niet omdat het een wedstrijdje is wie de minste schermtijd heeft. Wel omdat je jezelf hiermee ontzettend veel tijd en energie bespaart, die je kunt stoppen in jezelf, je hobby’s en het bereiken van je doelen.

In de agenda op deze pagina zie je wanneer de workshops gepland staan. Je kunt je hier direct voor aanmelden. Schikt de datum of tijd je niet, dan kun je aangeven dat je op de wachtlijst wilt komen te staan. Ik stuur je dan een mailtje zodra er nieuwe data bekend zijn, zodat je als eerste de kans krijgt om je hiervoor aan te melden. 

Zij gingen je voor:

Het is best confronterend om tegenover jezelf toe te geven dat je enigszins verslaafd bent aan je telefoon. En van die verslaging wilde ik dus vanaf. Ik besloot ik mee te doen met de workshop Bewust Offline. De workshop was ontzettend praktisch van aard, we gingen direct aan de slag met de grote schoonmaak op je telefoon. Tanja loodst je er stapsgewijs doorheen, zonder oordeel en enorm begripvol. Het werken in een groepje vond ik ook prettig, dan zie je pas echt dat je niet alleen bent en daarnaast wisselden we al snel handige tips met elkaar uit. Mijn doelen en plannen om van mijn telefoonverslaving af te komen zijn al gemaakt, net zoals de eerste concrete stappen. De rest ga ik nu alleen doen, maar ik heb een werkboek met de opgedane kennis en tips bij de hand om meer offline te leven.

Lian

www.lianvanrens.nl

Wat een fijne hands-on workshop, Bewust Offline. Als basis krijg je theorie over social media, de verslaving EN wat belangrijk is als je daar vanaf wilt. Daarna ga je aan de slag. En dan ook echt aan de slag: al tijdens de workshop geef je je telefoon een cleanup en denk je na over jouw valkuilen (wanneer krijg je het moeilijk?) en hoe je die kunt voorkomen (alternatieven!). Doordat je dit samen (tegelijkertijd) met de mede-deelnemers doet ontstaan er interessante gesprekken over ieders beleving, aanpak, tips & trucs.

Maaike

Scrum Master

Ik ben Tanja Vos en ik ben ervan overtuigd dat een goede werkstructuur zorgt voor meer rust en plezier in je leven.

Als ervaren Structuurcoach help ik jou op een praktische en concrete manier met het slimmer plannen en organiseren van je werk. Zo hou jij tijd over voor jezelf en al die mooie ideeën waar je nu niet aan toekomt!