Snel & Relaxt Vooruit

Voor ondernemende moeders die de balans willen houden tussen werk en gezin 

Herken jij dit?

Jij bent al een paar jaar ondernemer. Nu je meer klanten hebt, zit je agenda een stuk voller. Dat maakt het steeds lastiger om áán je bedrijf te werken. Er lijken te weinig uren in de dag te zitten voor al jouw plannen en ideeën. Nog meer avonden werken is geen optie. Je bent niet gaan ondernemen om 40+ uur in de week te werken. Dan had je net zo goed in loondienst kunnen blijven.

Er moet zoveel gebeuren dat je het overzicht kwijt bent geraakt en dat geeft je een onrustig gevoel. Je wilt duidelijke keuzes maken in welke stappen je gaat zetten om je doelen te bereiken. Zonder je steeds af te laten leiden door dingen die tussendoor komen. Focus, dat heb je nodig. En iemand die je hierbij helpt. Want al die online trainingen die je hier en daar hebt gekocht, hebben niet het verschil gemaakt.

Als Structuurcoach help ik jou om de balans terug te vinden. Er is genoeg tijd om een succesvol bedrijf te runnen én een leuke moeder te zijn. Die ook nog eens goed voor zichzelf zorgt en zo nu en dan een date heeft met haar partner, zodat het gezellig blijft samen 😉  Wat je nodig hebt zijn heldere doelen, een duidelijk plan, een goede planning én – voor nu – een stok achter de deur zodat je die planning ook opvolgt. Zo weet je dat je met de juiste dingen bezig bent, hou je tijd over voor datgene wat jij belangrijk vindt en ervaar je eindelijk dat gevoel van rust waar je zo naar verlangt.

An hour of planning can save you ten hours of doing

Verlang jij naar..

Een fijne balans tussen werk en ontspanning. Dat je met 100% aandacht kunt genieten van je hobby’s, je gezin en de tijd die je voor jezelf hebt. Eindelijk weer rust in je hoofd. Ruimte voor dingen waar je al tijden niet aan toe bent gekomen.

Je bedrijf heb je volledig op orde en blijf je professionaliseren zodat je weer volgende stappen kunt zetten. Het plan hiervoor ligt klaar. Je doelen zijn helder en je prioriteiten ook. Daar vertrouw je op en handel je naar, zonder je af te laten leiden.

Het plezier in het ondernemen is weer helemaal terug. Die grote doelen komen sneller dichterbij dan je voor mogelijk had gehouden. Je bent vrolijk, energiek en trots op wat je elke dag weer bereikt. 

Wat mijn klanten zeggen

Wat levert het traject je op?

 • Je hebt je doelen en prioriteiten 100% helder
 • Je werkt vanuit rust en overzicht
 • Je hebt fijne routines ingericht die je dag soepel laten verlopen
 • Je zet de systemen en tools die je hebt slim in
 • Jij voelt je ‘in control’ van je werkdag
 • Je bent super productief
 • Je bereikt de doelen die jij jezelf gesteld hebt
 • Je hoeft geen overuren meer te maken om je werk af te krijgen
 • Het lukt je zelfs om die rotklusjes weg te werken
 • En om elke dag pauze te houden
 • Je hebt rust in je hoofd zodat je echt kunt genieten van je vrije tijd
 • Jij voelt eindelijk die balans tussen werk en privé waar je zo naar op zoek bent

Zij gingen je voor:

Ik had een hele grote droom: ik wilde een cursus lanceren. Maar dit was in mijn hoofd zo’n grote berg. Ik voelde me onzeker over hoeveel tijd het me zou kosten, wanneer ik die dingen zou inplannen en hoe ik dus in kleine stapjes die berg zou beklimmen. Tanja is mijn gids geweest en heeft naast mij mee gewandeld naar de top. Dankzij haar begeleiding kon ik binnen drie maanden de cursus succesvol lanceren. Ze is lief, eerlijk en betrokken en geeft mij het gevoel dat ik gezien werd. En niets was te gek. Ik kon eerlijk en kwetsbaar zijn en we gingen op zoek naar een manier die bij mij paste. Aanrader dus!

Claudia

wwwheyfotograaf.nl

Na een hele waardevolle gratis Structuurboost wist ik meteen dat ik verder wilde met Tanja. Ik volgde in eerste instantie een traject van 3 maanden bij haar. Voordat ik hieraan begon stevende ik af op een burn-out. Mijn bedrijf groeide en ook privé speelde er van alles. Ik ging alleen maar harder en harder werken en dit ging ten koste van mijn motivatie en energie. Door de begeleiding van Tanja kreeg ik in 3 maanden weer grip op mijn leven. De motivatie en energie kwamen terug en ik zag weer volop kansen. Om ervoor te zorgen dat deze kansen ook uitgewerkt zullen worden wilde ik graag langer met Tanja werken. In een vervolgtraject maakte ik keuzes, leerde ik nog wat beter plannen en ging ik vaker bewust ja of nee zeggen. Tussendoor volgde ik ook nog de workshop “bewust offline”, die me veel inzicht heeft gegeven en me nog steeds elke dag bespaart. Gisteren was ik bij de workshop “jouw jaarplan” waarin alles wat ik dit jaar geleerd heb van Tanja samen kwam. Ik ga vol vertrouwen 2022 tegemoet.

I.

It’s never too late to focus on your dreams

Wat krijg je tijdens dit Snel & Relaxt Vooruit traject?

Ben jij klaar met druk zijn?

Ik ben Tanja. Als ervaren Structuurcoach help ik jou op een praktische en persoonlijke manier om structuur aan te brengen in je bedrijf. Daarmee breng je rust én plezier in je leven. 

Ik weet namelijk als geen ander dat het werk voor jou als ondernemer nooit klaar is. Je to do lijst is nooit leeg. De ideeën blijven komen. Er is altijd weer een masterclass of training om te volgen. Dat maakt het zo makkelijk om afgeleid te raken. Ik help je om uit dit oude patroon te stappen. 

Want als je bedrijf groeit, moet jij meegroeien. Op een duurzame manier. Op jouw manier.

Laat mij je helpen.. en groei!